به گزارش روابط عمومی خیر ماندگار، علیرضا آتشک مدیرعامل مؤسسه خیریه رعد الغدیر و مدرس کارگاه کارآفرینی اجتماعی در بیان انگیزه‌های راه‌اندازی کارآفرینی اجتماعی گفت: وابستگی به کمک‌های مردمی و عدم خودکفایی از مهم‌ترین مشکلات پیشروی مؤسسات خیریه است؛ اما فراتر از هدف درآمدزایی و خودکفایی باید با دید توانمندسازی و تقویت عزت‌نفس معلولین به آن نگاه کرد و کار را درمان دردهای اجتماعی و فردی دانست.

وی با اشاره به تجربه موفق مؤسسه رعد الغدیر در حوزه کارآفرینی اجتماعی افزود: ما پس از چندین سال آزمون‌وخطا و با درنظرگرفتن تجربه‌های موفق جهانی نسبت به ایجاد مشاغل کاربردی در حوزه توانمندسازی معلولین اتفاقات خوبی را رقم زده‌ایم از جمله کارگاه رعد جامه در حوزه تولید لباس کار، بیمارستانی و مدارس، مرکز پیام رعد در حوزه پاسخگویی برخط و تلفنی شرکت‌ها و کارگاه‌های تولید صنایع‌دستی هستند که نمونه بارز کارآفرینی اجتماعی هستند.

 وی در ادامه به بررسی برخی چالش‌های این حوزه پرداخت و برخی از این چالش‌ها از قبیل نداشتن راهبُرد، عدم همدلی اعضا و هیئت‌مدیره، مدل‌های ذهنی جامعه هدف و استخدام‌های ترحمی را از اصلی‌ترین مشکلات این حوزه دانست و راه‌های مقابله با هرکدام را بیان کرد.

 طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته کارگاه‌های آموزشی آکادمی خیر ایران، شنبه هر هفته در سالن جلسات خیر ماندگار پذیرای مؤسسات خیریه سراسر کشور است. علاقه‌مندان می‌توانند جهت اطلاع از کارگاه‌های پیشرو می‌توانند با شماره‌های 09912069037-86090304 تماس حاصل نمایند و یا به وب‌سایت ac.kheir.ir مراجعه کنند.