دوره استانی مهارتافزایی آکادمی خیر ایران ویژه فعالان نیکوکاری با حضور جمع کثیری از فعالان مؤسسات نیکوکاری جنوب استان سیستان و بلوچستان به مدت دو روز در محل دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی خیر ماندگار، دوره استانی مهارتافزایی آکادمی خیر ایران ویژه فعالان نیکوکاری با مشارکت همکاری شبکۀ ملی مؤسسات نیکوکاری و مؤسسه آوای روشنایی چابهار با حضور جمع کثیری از فعالان مؤسسات نیکوکاری جنوب استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.
این رویداد که طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، 19 و 20 مهرماه در سالن جلسات دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار و سالن جلسات اداره بهزیستی چابهار برگزار شد.
در روز اول این رویداد رضا درمان مدرس کارگاه تأمین منابع مالی کارگاه جذب و تأمین منابع مالی به تشریح فرایند جذب منابع مالی در مؤسسات خیریه، کمپینهای جمعسپاری، روشهای اثربخشتر، راهکارهای درآمدزایی پرداخت.
درمان در ادامه اظهار کرد: الگوبرداری و عدم توجه به شاخصهای فرهنگی ایرانی - اسلامی و فرهنگ منطقهای، عدم تولید محتوای مناسب یا محتوای ضعیف، عدم اطلاعرسانی و مدیریت توزیع محتوا و عدم جذابیت کافی موضوع کمپین از علل شکست کمپینهای مؤسسات خیریه است.
مدرس کارگاه تأمین منابع مالی در بخش دیگری از سخنان خود تولید محتوا و توسعه ارتباطات را از ارکان موفقیت در پروژههای جمعسپاری عنوان کرد و بیان داشت: امروز عصر ارتباطات و تعاملات است و همه به دنبال محتوای باارزش هستند؛ لذا تولید محتوای هدفمند و مفید، توزیع و انتشار محتوا در شبکههای تخصصی و عمومی، ایجاد بانکهای اطلاعاتی و استفاده از تکنیکهای بازاریابی میتواند به موفقیت مؤسسات خیریه در پروژههای جمعسپاری کمک کند.
مصطفی نظری مدرس و مشاوره امور مالیاتی در دومین کارگاه این رویداد آموزشی با عنوان «مباحث و قوانین مالیاتی» با تأکید بر این که مؤسسات نیکوکاری و مردمنهاد معاف از مالیات نیستند؛ بلکه نرخ مالیاتی آنها صفر است، بیان داشت: تمامی مؤسسات خیریه و مردمنهاد موظف به انجام تمامی تکالیف مالیاتی هستند؛ اما در زمان محاسبه میزان مالیات از نرخ مالیات صفر بهرهمند میشوند.
آشنایی با قوانین مالیاتی مؤسسات خیریه و سمنها، نحوه حسابرسی مالیاتی و مدارک درخواستی ناظر، بررسی احکام مالیاتی، قوانین و مقررات مالیاتی در مؤسسات خیریه و مصادیق نظارت در مؤسسات خیریه از دیگر موضوعاتی بود که نظری در این کارگاه نیم روزی به آنها اشاره کرد.
کارگاه «مدیریت سرمایه انسانی» سومین کارگاه این رویداد آموزشی بود که در صبح روز دوز پنجشنبه 20 مهر ماه با تدریس محمد کمالی مدیر و مشاور توانمندسازی مؤسسات خیریه و مردمنهاد برگزار شد.
کمالی در این کارگاه به تشریح مباحث معیار مدیریت منابع انسانی، فرایندهای پشتیبانی مدیریت منابع انسانی، فرایندهای استاتیک مدیریت منابع انسانی، ابعاد دینامیک منابع انسانی، منطق ارزیابی تواناسازی و....پرداخت.
وی در این کارگاه با بیان اینکه انجام هر اقدام در حوزه منابع انسانی با حمایت و پشتیبانی رهبری سازمان محقق میشود، افزود: حوزه مدیریت منابع انسانی دو رکن شفافیت و تفویض اختیار میتواند به اثربخشی بیشتر افراد شاغل در سازمان منجر شود.
«جذب و مدیریت نیروهای داوطلب» عنوان چهارمین کارگاه این رویداد آموزشی بود که با تدریس پریسا علیویردی مدرس دورههای مدیریت نیروهای داوطلب در سمنها و مؤسسات خیریه برگزار شد.
علیوردی در این کارگاه با بیان اینکه داوطلبان سرمایههای بزرگی برای سازمانهای مردمی هستند، تأکید کرد: هر داوطلب دارای روحیه و ویژگیهای منحصربهفردی است که ما باید باتوجهبه این ویژگیها در یک تعامل برد، برد بهترین نتیجه را از حضور نیروی داوطلب در سازمان ببریم.
علاقهمندان جهت کسب اطلاع از دورههای آموزشی آکادمی خیر ایران میتوانند به آدرس ac.kheir.ir مراجعه فرمایند.
دیدگاه خود را بنویسید