کاظمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین در آیین افتتاحیه دوره آموزشی «ارتقای مهارت و همافزایی» ویژه سمنهای استان گفت: آموزش و توانمندسازی مؤسسات خیریه و سمنها به ارتقا ظرفیتهای مردمی در رفع چالشها منجر میشود.
به گزارش روابطعمومی خیر ماندگار، آیین افتتاحیه چهارمین دوره آموزشی «ارتقای مهارت و همافزایی» ویژه فعالان مؤسسات خیریه و سمنهای استان قزوین امروز چهارشنبه هشتم آذرماه با مشارکت آکادمی خیر ایران، دفتر امور اجتماعی استانداری قزوین و مؤسسه ابتکار و توسعه نوید در محل مجتمع اردوگاهی شهید رجایی (مؤسسه فرهنگی، ورزش و توانبخشی ایثارگران استان قزوین) با حضور مدیران و کارشناسان مؤسسات خیریه و سمنهای این استان برگزار شد.
عباس کاظمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین در این آیین مشارکتهای اجتماعی را محور تحول و عبور از موانع دانست و افزود: در حوزه مشارکتهای اجتماعی ظرفیتهای فراوانی پیش رو داریم که اگر این فرصتها و ظرفیتها در بخشهای خاص خودش به کار گرفته شود بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
وی ضمن اشاره به افزایش فعالیتهای داوطلبانه از ابتدای دولت سیزدهم اظهار داشت: مؤسسات خیریه بهعنوان حلقههای میانی بین دولت و مردم نقش مؤثری را در حل مشکلات و معضلات بر عهده دارند.
کاظمی تصریح کرد: عامل اصلی ارتقا ظرفیتهای مردمی در رفع چالش و عدم کارایی سازمانهای مردمنهاد، آموزش و توانمندسازی آنها است که امروز شاهد فعالیتهای خوبی از طرف آکادمی خیر ایران در این حوزه هستیم.
همچنین محمد خورشیدی مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری استان قزوین در این آیین، ارتقا، توانمندسازی، مردمیسازی و همافزایی مؤسسات خیریه و سمنها را از برنامههای اصلی دولت دانست و بیان داشت: برگزاری این دوره آموزشی از اصلیترین مأموریتها برای برنامهریزی، تشکلسازی و همکاری بین دستگاههای دولتی و سمنها است.
خورشیدی تصریح کرد: امروزه سمنها نقش اساسی واسطهگری بین مردم و دولت را ایفا میکند.
بر اساس این گزارش در این رویداد یکروزه دو کارگاه آموزشی یا عنوان «هیئتمدیره اثربخش» با تدریس رضا درمان و «مدیریت سرمایه انسانی» با تدریس محمد کمالی برگزار شد.
دیدگاه خود را بنویسید