کارگاه رهبری نوآوری به همت آکادمی خیر ایران با تدریس علی بابایی مشاور، مؤلف و پژوهشگر حوزه استراتژی، ویژه فعالان خیریهها و سمنها برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی خیر ماندگار، علی بابایی مشاور، مؤلف و پژوهشگر حوزه استراتژی در کارگاه رهبری نوآوری که به همت آکادمی خیر ایران با حضور جمع کثیری از فعالان خیریهها و سمنها برگزار شد، ضمن تشریح علل موفقیت رهبران شرکتهای نوآور همچون استیو جابز بیان کرد: در حوزه نوآوری سه اصل طلایی وجود دارد ۱. هر چه شبکه ارتباطی فرد گستردهتر احتمال نوآوری بیشتر، ۲ هر چه با افراد با تخصصهای غیرمرتبطتر در ارتباط باشیم احتمال نوآوری بیشتر و ۳. هر چه فرایند سنتز (ترکیب) در فرد بیشتر احتمال نوآوری بیشتر خواهد بود.
بابایی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح سبک سبک تفکر پیوندی (سنتز) پرداخت و بیان کرد: تفکر پیوندی زمانی است که ذهن تلاش میکند اطلاعات دریافت شده را به شیوهای جدید و تازه «ترکیب» کند، این ویژگی به نوآوران کمک میکند تا به وسیلهی پیوند دادن ایدههای به ظاهر نامرتبط، مسیرهای جدیدی را پیش روی خود و سازمان خود کشف کنند.
بابایی در بخش دیگری از سخنان خود به سیستم ۱۰-۲۰-۷۰ اشاره کرد و گفت: در این سیستم ما ۷۰ درصد منابع سازمان را صرف امور جاری (تولید محصول فعلی، خدمت فعلی و...) میکنیم و ۲۰ درصد منابع سازمان را صرف ایدههای که درحالرشد و شکوفایی هستند و ده درصد منابع نیز صرف ایدههای کاملاً تخیلی میشود.
وی برخی از نمونههای موفق اجرای این مدل را تشریح کرد و افزود: رویکرد دومی که در سازمانهای نوآور مطرح است مدل ۲۰ درصد زمان است به این صورت که فرد ۲۰ درصد از زمان حضور خود را صرف پروژههای میکند که به آن علاقه دارد که تولید گوگل اَدسِنس بر پایه همین مدل اتفاق افتاد.
این پژوهشگر حوزه استراتژی با تأکید بر اینکه پرچم نوآوری را در درون سازمان خود بالا ببرید، تصریح کرد: نوآوری و خلاقیت حاصل نمیشود مگر با فراهمکردن زمینه بروز شوق درونی، ایجاد حس تعلق در کارکنان، معنا پیداکردن سازمان برای کارکنان و رعایت اصول دو سیستم ۱۰-۲۰-۷۰ و ۲۰ درصد زمان.
دیدگاه خود را بنویسید