حسین صمدیان مدیرعامل بنیاد خیریه حضرت رقیه (س) گفت: در بحث اهدا جهیزیه باید به پارامترهای همچون عزت‌نفس مددجو، مسائل فرهنگی و اجتماعی و سنت‌های محل سکونت مددجو توجه کرد تا جهیزیه اهدایی بیشترین کارایی را برای فرد مددجو داشته باشد.

به گزارش روابط‌عمومی خیر ماندگار، حسین صمدیان مدیرعامل بنیاد خیریه حضرت رقیه (س) در سی و هشتمین نشست از سلسله‌نشست‌های «یک چای، یک تجربه» که به همت آکادمی خیر ایران در سالن جلسات این مرکز به شکل حضوری و آنلاین برگزار شد، از چگونگی شکل‌گیری و فعالیت‌های «بنیاد خیریه حضرت رقیه (س)» گفت.

صمدیان در این نشست با اشاره به برنامه‌ها و اهداف بنیاد خیریه حضرت رقیه (س) بیان داشت: این بنیاد در حال حاضر به‌عنوان بازوی اجرایی نهادها، سازمان‌های حمایتی، خیریه‌ها، خیرین و حتی سلبریتی‌ها مشغول به فعالیت است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به 14 طرح حمایتی بنیاد برای ارایه خدمت به مددجویان اشاره کرد و تصریح کرد: هر خیریه و گروه جهادی دارای رزومه می‌تواند با مراجعه به ما در قالب تفاهمنامه متولی اجرای این 14 طرح در منطقه فعالیتی خود شود.

مدیرعامل بنیاد خیریه حضرت رقیه (س) اظهار کرد: در بحث اهدا جهیزیه باید به پارامترهای همچون عزت‌نفس مددجو، مسائل فرهنگی و اجتماعی و سنت‌های محل سکونت مددجو توجه کرد تا جهیزیه اهدایی بیشترین کارایی را برای فرد مددجو داشته باشد.

صمدیان در ادامه با اشاره به راه‌اندازی فروشگاه اکرام کالا توسط این بنیاد بیان داشت: ما به خیرین و نهادهای متولی اهدا جهیزیه پیشنهاد می‌دهیم به‌جای اهدای جهیزیه یکسان بن خرید جهیزیه را در اختیار مددجویان قرار دهند تا ایشان بر اساس نیاز و سلیقه خود نسبت به تهیه جهیزیه خود اقدام کند.

گفتنی است سلسله‌نشست‌های یک چای - یک تجربه در روزهای دوشنبه هر هفته از ساعت 15 الی 16:30 در محل آکادمی خیر ایران برگزار می‌شود، عموم علاقمندان می‌توانند به منظور شرکت در نشست‌های آتی آکادمی خیر ایران با شماره‌های 86096304-09912069037 تماس حاصل کنند.