کارگاه آموزشی «مهارتهای ارتباطی در محیطهای پرتنش» ویژه مدیران و اعضای مؤسسات خیریه و سمنها روز دوشنبه 8 مردادماه با حضور احمدرضا فتوت استاد دانشگاه و دکترای روانشناسی صنعتی سازمانی در اکادمی خیر ایران بهصورت حضوری و آنلاین برگزار شد.
به گزارش واحد ارتباطات و جذب مشارکتهای خیر ماندگار، احمدرضا فتوت در این کارگاه نیمروزه که در سالن جلسات آکادمی خیر ایران برگزار شد گفت: استرس پاسخ ذهني، فیزیکي و رفتاري هر فرد، برای سازگاری به تهديد يا فشار ادراک شده درونی يا محيطي است که نتیجه کار نامطمئن ولی بااهمیت است.
وی افزود: استرس مثبت ميتواند يك انگيزش دهنده باشد درحالیکه استرس منفي ميتواند عامل شکست باشد. کار در مؤسسات خیریه و سازمانهای غیرانتفاعی هم پاداش در بردارد هم چالش که اغلب شامل استرسها و چالشهای منحصربهفردی استکه میتواند بر کارمندان و داوطلبان تأثیر بگذارد.
این استاد دانشگاه در ادامه به تشریح 16 مهارت ارتباطی در کاهش تنش و استرس در موسسات خیریه و سازمانهای مردمنهاد پرداخت و اظهار کرد: گوش دادن فعال، سیاستهای درهای باز، جلسات منظم تیم، فرهنگ بازخورد و بهرهمندی از مکانیسمهای بازخورد ناشناس، آموزش تکنیکهای حل تعارض، طرحهای ارتباطی بحران، کارگاههای آموزشی در زمینه مهارتهای ارتباطی، اجرای تکینکهای ارتباطات غیر خشونتآمیز (NVC) از جمله این مهارتها است.
لازم به ذکر است، کارگاههای آموزشی آکادمی خیر ایران هر هفته روزهای دوشنبه از ساعت 14:30 الی 17:30 در محل آکادمی برگزار میشود.
همچنین یادآور میشود، اعضای مؤسسات خیریه و سازمانهای مردمنهاد استان تهران و سایر استانها میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شمارههای 02186096394 - 09912069037 تماس حاصل کنند.
دیدگاه خود را بنویسید