به همت پژوهشکده مطالعات وقف و نیکوکاری (خیر ماندگار) چهارمین شماره دوفصلنامۀ «پژوهشنامه مطالعات وقف و امور خیریه» منتشر شد.
به گزارش واحد ارتباطات و جذب مشارکتهای خیر ماندگار، چهارمین شماره دوفصلنامه «پژوهشنامه مطالعات وقف و امور خیریه» با وابستگی علمی به پژوهشکده مطالعات وقف و نیکوکاری (خیر ماندگار) واقع در دانشگاه اصفهان، به مدیرمسئولی محمدصالح طیبنیا و سردبیری اصغر منتظرالقائم منتشر شد. این شماره شامل 12 مقاله است که به بررسی موضوعات مختلف در حوزه وقف و امور خیریه میپردازد.
برخی از عناوین این شماره از پژوهشنامه عبارتند از «نوع شناسی رفتار بخشندگی مبتنی بر شاخصهای وفاداری به امور خیریه»، «تدوین راهبرد برای توسعه کارآفرینی اجتماعی»، «شناسایی عوامل مؤثر بر جمعآوری کمکهای خرد مردمی»، «تحلیل اثربخشی بازاریابی خیرخواهانه بر تبلیغات شفاهی، قصد خرید و تصویر برند از نگاه مشتریان»، «تأثیر تبلیغات رسانه و دینداری اسلامی بر مشارکت در خیرات و وقف با در نظر گرفتن نقش میانجی نگرش خیران در میان خیران مدرسهساز» و ....
این پژوهشنامه به صورت دو فصلنامه منتشر میشود و مقالاتی با محوریت موضوعات «پژوهشهای اقتصادی و مدیریتی امر خیر»، «پژوهشهای تاریخی و تمدنی امر خیر»، «پژوهشهای دینی و حقوقی امر خیر» و «پژوهشهای فرهنگی و اجتماعی امر خیر» را پذیرش میکند.
مقالات پذیرفتهشده در پایگاههای معتبر مانند «سیویلیکا»، «مگ ایران»، «مرجع مجلههای علمی»، «SID»، «نورمگز»، «پرتال جامع علوم انسانی» و «گوگل پژوهشگر» نمایه میشوند.
پژوهشنامه مطالعات وقف و امور خیریه به عنوان اولین و تنها پژوهشنامه علمی-پژوهشی در این حوزه، دارای مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور است. علاقهمندان میتوانند برای دریافت فایل مقالات و مطالعه آنها و همچنین اطلاع از نحوه ارسال و پذیرش مقالات به نشانی اینترنتی https://ecs.ui.ac.ir مراجعه کنند.
دیدگاه خود را بنویسید