به گزارش واحد ارتباطات و جذب مشارکتهای خیر ماندگار، هفتمین رویداد استارتاپی نوآوری اجتماعی رویش در استان خراسان رضوی و به همت آکادمی خیر ایران با مشارکت و همراهی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی مشهد در تاریخ 7 الی 9 آذرماه ۱۴۰۳ در محل فرهنگسرای جهاد دانشگاهی شهر مشهد برگزار شد.
این رویداد با تمرکز بر حوزه نوآوری اجتماعی با حضور حدود 100 نفر از علاقهمندان، اعضای مؤسسات خیریه و سمنها، اساتید دانشگاه و دانشجویان و فعالین اکوسیستم اجتماعی و نوآوری برگزار شد.
در افتتاحیه این رویداد محمد طاهانژاد «مدیر آکادمی خیر ایران» ضمن خوش آمدگویی به شرکتکنندگان، برای حاضرین رویداد آرزو کسب موفقیت و تجارب ارزشمند نمود.
در ادامه مهدی نعیمیانراد «مدیر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی» در ارتباط با برگزاری رویدادهای جهاد دانشگاهی با همراهی و حضور پرشور دانشجویان پرداخت.
همچنین «دکتر مصطفی مکارم» مدیرعامل شتابدهنده کسب و کار فردوسی، مدیرعامل کارگزاری کارخانه نوآوری مشهد و عضو هیئت مدیره صندوق پژوهش خراسان در رشد و توسعه کسب و کارها و رشد و پیشرفت اکوسیستم نوآوری کشور، درخصوص فرصتها و چالشهای اجتماعی موجود در شهر مشهد سخنرانی کردند.
در ادامه روز اول رویداد «دکتر سروش باغبان فردوس» پژوهشگر و متخصص نوآوری شهری و اجتماعی، همبنیانگذار استودیو نوآوری شهری و مدیرعامل بنیاد شهروندمحور چهارطبقه به تجربیات موفق خود در حوزه نوآوری اجتماعی پرداخت.
کارگاه اول تحت عنوان «ارتباط بدون خشونت» با تدریس رضا مظلوم برگزار شد و سپس تسهیلگر و دبیر علمی رویداد «دکتر سارا داریان» در خصوص رویدادهای استارتاپی اجتماعی و کارآفرینی اجتماعی توضیح داد و در ادامه فرایند ارائه ایده، رایگیری و تیمسازی را برای مخاطبین شرح دادند.
وی با انجام بازی در قالب ایده آزمایشی فرایند ایدهپردازی و کارتیمی را تسهیل کرد و در آخر مخاطبین ایدههای خود را در قالب 60 ثانیه بیان کردند سپس با رایگیری و تشکیل تیمها روز اول پایان یافت.
در روز دوم دکتر کتایون سپهری کارگاه مدلسازی کسب و کار را ارائه دادند و سپس کارگاه بوم ناب با تدریس «دکتر سعید حشمتی»، در نهایت با ارائه کارگاههای آموزشی اعتبارسنجی (MVP) و کارگاه ارائه تاثیرگذار خاتمه یافت و هر یک از تیمها کار تیمی خود را با هدایت منتورها ادامه دادند.
در روز سوم رویداد پس از انجام کار تیمی و ارائه اولیه برای منتورها، شرکتکنندگان خود را برای ارائه اصلی در حضور هیئت داوران آماده کردند و هر تیم نکات مهمی را برای آمادهسازی و اصلاح محتوای خود برای ارائه بهتر دریافت کرد. ارائههای اصلی با حضور همه شرکتکنندگان و داوران برگزار شد، در ابتدا به قید قرعه بهترتیب تیمهای ارائه دهنده مشخص شدند که درنهایت به هر تیم 5 دقیقه برای ارائه و 3 دقیقه جهت پاسخگویی به سؤالات داوران تعلق گرفت. پس از اتمام ارائه همه تیمها، داوران براساس امتیازات درنظر گرفته شده، 3 تیم را به عنوان برندگان اول تا سوم رویداد معرفی کردند که بهترتیب شامل تیمهای «نورا»، «پتوس» و «فربک» بود و همچنین دو تیم « ضر» و « همپا» به عنوان تیمهای شایسته تقدیر اعلام شدند.
در انتهای روز سوم، اختتامیه هفتمین رویداد ملی نوآوری اجتماعی رویش با سخنرانی دکتر امین حسینی «رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان خراسان رضوی» شروع شد و با سخنرانی دکتر شکوه علیزاده «عضو هیئت علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و مدیرعامل مؤسسه خیریه تاک» و دکتر علیرضا نبی «کارآفرین و مدیرعامل کارخانه زیتون آرشیا» ادامه یافت و با تقدیر از تسهیلگر و دبیر علمی رویداد، تیم منتورینگ، تیم داوری، تیم اجرایی ، تیمهای برتر و شایسته تقدیر به پایان رسید.
دیدگاه خود را بنویسید