سی و یکمین نشست از سلسله‌نشست‌های «یک چای، یک تجربه» به همت آکادمی خیر ایران با موضوع معرفی و آشنایی بیشتر با فعالیت‌های «مدارس صبح رویش» با حضور محمدحسن داودی مدیرعامل مدارس صبح رویش به شکل حضوری و آنلاین برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی خیر ماندگار، محمدحسن داودی مدیرعامل مدارس صبح رویش در سی و یکمین نشست از سلسله‌نشست‌های یک چای یک تجربه که با حضور جمعی از فعالان حوزه خیر و نیکوکاری در سالن جلسات خیر ماندگار برگزار شد، ضمن اشاره به تاریخچه راه‌اندازی مدارس صبح رویش گفت: اواخر سال 93 همراه با جمعی از دوستان تصمیم گرفتیم در زمینه رفع معضلات اجتماعی، کارهای ریشه‌ای‌تری انجام دهیم و برای همین طرحی را به شهرداری ارائه و کار را در یک ساختمان، شروع کردیم.

داودی افزود: مهرماه سال ۹۴ اولین سال تحصیلی ما برگزار شد. آن موقع کسی ما را نمی‌شناخت. یکی‌یکی بچه‌ها را از کوچه و خیابان‌های محل جذب کردیم و به مرکز صبح رویش آوردیم. بیشترین چالش ما همان سال اول و دوم بود. کم‌کم بچه‌ها به ما اعتماد کردند و خانواده‌ها هم تا حدودی همراه شدند.

مدیرعامل مدارس صبح رویش در بخش دیگری از سخنان خود به حضور بیش از هزار کودک کار در 8 مدرسه صبح رویش اشاره کرد و بیان داشت: فعالیت های مجموعه صبح رویش منحصر به کار آموزش نیست چرا که ما در صبح رویش برای مقابله اصولی با آسیب های اجتماعی در عرصه های اجتماعی و فرهنگی  در حال فعالیت هستیم و برخی از این فعالیت ها شامل خدمات بهداشتی، درمانی، مددکاری، روانشناسی، حمایتی-نیکوکاری، پژوهشی است.

وی تصریح کرد: تلاش مجموعه صبح رویش در راستای تبدیل‌کردن کودکان کار و در معرض آسیب و بازمانده از تحصیل به شهروندانی مطلوب و مؤثر برای آینده است، ما در صبح رویش تلاش می‌شود با تبدیل‌کردن مدرسه به پناهگاه و پایگاه اجتماعی امن برای کودکان کار و در معرض آسیب، به این مهم دست‌یافت.

داودی با تأکید بر اینکه ما بر این باوریم که کودک کار و در معرض آسیب اگر تحت حمایت و آموزش قرار نگیرد، ممکن است در آینده به جوان بزهکار تبدیل شود، بیان داشت: به باور ما آموزش می‌تواند اصلاح‌کننده این چرخه باشد و کودک کار را در آینده به جوان کارآفرین تبدیل کند.

وی افزود: روش آموزش کودکان کار در مدارس صبح رویش با مدارس رایج بسیار متفاوت است و الگوی آموزشی رویش با دربرگرفتن روش‌های نوین و خلاقانه، مدرسه را برای این کودکان به محلی برای آموزش آنچه به‌واقع به آموختن آن نیاز دارند (آموزش بهتر زندگی‌کردن) تبدیل می‌کند.

داودی هدف اصلی مجموعه صبح رویش آموزش بهتر زندگی‌کردن از منظر رفتاری، اقتصادی، سلامت، سبک زندگی و …. دانست و بیان داشت: الگوی رویش با نوآوری‌هایی نظیر کلاس‌های بازی کده، زیست کده، وطن کده، عجب کده و …، واحد پولی جیرینگ (نخستین واحد پولی مدارس کشور)، فرایند حرفه‌آموزی بسیار خلاقانه و مؤثر، فرایند تربیتی و رفتاری رویش و … به‌عنوان یک الگوی آموزشی ویژه کودکان کار در مراکز و رویدادهای معتبر کشور مورد ارزیابی و تقدیر قرار گرفته است.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت شرکت در نشست‌های آتی آکادمی خیر ایران با شماره‌های 86096304-09912069037 تماس حاصل فرمایند.