کارگاه آموزشی مستندسازی و ثبت تجربیات موفق با حضور مدیران و کارکنان مؤسسات خیریه و سمنها و با تدریس دکتر شادی عظیمی در سالن جلسات خیر ماندگار و به مدت 3 ساعت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی خیر ماندگار، عظیمی در ابتدا با بیان مفهوم اصلی تجربه، تجربه را مجموعهای از بیان مشاهدات، تجزیهوتحلیل، اندازهگیری، ثبت، مقایسه و تمثیل، طبقهبندی و تعریف فعلوانفعالات پدیدهها دانست.
وی در ادامه به لزوم بهکارگیری دانش در وقوع حادثهها دانست و گفت: تجربه فصل اشتراک فرد با دانش خود است و برای رقمخوردن یک تجربه خوب باید دانش در کنار ارزشهای اخلاقی، مهارت و فرایند اتفاق قرارگیری. باید بتوان از پروسه تجربه به یادگیری مبتنی بر تجربه رسید و برای این کار باید اصول بهکارگیری چرخه آن را عملی کرد، شناخت اجزای این چرخه شامل: تجربه، تغییرات، عمل و اطلاعات مثمرثمر خواهد بود.
عظیمی هدف از ثبت مستندسازی و ثبت تجربیات موفق را تسهیل استفاده در زمینهها و برنامههای آینده، جلوگیری از تکرار مجدد کارها و درسگرفتن از اشتباهات گذشته دانست و چالشهای مستندسازی یک فرایند را انباشت دانش، خودآگاهی، کمالگرایی، محدودیت زمانی و عدم ایمان به مستندات دانست و برای حل این چالشها به بیان راهحلها پرداخت.
کارگاههای آموزشی آکادمی خیر ایران شنبه هر هفته با حضور مؤسسات خیریه و سمنها بهصورت حضوری و آنلاین و با بهرهگیری از مدرسین برتر دانشگاههای کشور برگزار میشوند. علاقهمندان میتوانند جهت اطلاع و شرکت در کارگاههای آینده شمارههای 86096304-09912069037 تماس حاصل فرمایند و یا به نشانی اینترنتی ac.kheir.ir مراجعه فرمایند.
دیدگاه خود را بنویسید