به گزارش روابط عمومی خیر ماندگار، علی بهرام‌دوست مدرس و مشاور در حوزه تأمین اجتماعی در کارگاه مهارتی - کاربردی «قوانین تأمین اجتماعی» که به همت آکادمی خیر ایران از ارکان خیر ماندگار روز شنبه بیست و دوم مهر ماه به صورت حضوری و آنلاین در محل سالن جلسات این مرکز برگزار شد ضمن تبیین مفاهیم بیمه و حق بیمه بیان داشت: بر اساس قانون سازمان‌ها و شرکت‌ها باید لیست بیمه خود را در بازه زمانی مشخص ابتدا تا انتهای ماه بعد به شعبه تأمین اجتماعی ارسال و حق بیمه شاغلین خود را پرداخت نمایند. 

بهرام‌دوست با اشاره به برخی از الزامات قانون تأمین اجتماعی بیان داشت: سازمان تأمین اجتماعی به استناد ماده 90 قانون بیمه تأمین اجتماعی انجام آزمایشات و معاینات طب کار را به‌عنوان یک الزام قانونی به عهده تمامی کارفرمایان مشمول قاننون کار گذاشته است که بعضاً کارفرمایان با بی‌توجهی به آن برای خود و فرد شاغل مشکلاتی را ایجاد می‌کنند.

وی افزود: یکی از دلایل اصلی انجام معاینات طب کار توسط پزشک متخصص طب کار این است که کارگران و فرد شاغل قابلیت و استعداد جسمی و فیزیکی انجام کار محول شده را دارد یا خیر. چرا که بر اساس قانون افراد شاغل در کارگاه‌ها باید قابلیت و استعداد جسمانی متناسب با کارها را داشته باشند و چنانچه کارفرمایی به این نکته توجه نداشته باشد و به فرد شاغل در زمان اشتغال به کار آسیبی وارد و یا فرد شاغل از کارافتاده شود، این کارفرما است که موظف به جبران هزینه‌ها و پرداخت جریمه می‌شود.

حقوق کارفرمایان در قانون بیمه تأمین اجتماعی، حقوق بیمه‌شدگان، تعهدات و حمایت‌های سازمان تأمین اجتماعی و آشنایی با کمیسیون پزشکی ماده 91 قانون تأمین اجتماعی از دیگر موضوعاتی بود که بهرام‌دوست در این کارگاه نیم روزی به تشریح آنها پرداخت.

در ادامه شرکت‌کنندگان سؤالات خود را مطرح کرده و مدرس کارگاه به تشریح پاسخ‌های لازم پرداخت.

عموم علاقه‌مندان برای بهره‌مندی از خدمات آکادمی خیر ایران می‌­توانند به وبگاه ac.kheir.ir مراجعه کرده و یا از طریق شماره 09912069037 با کارشناسان ما در ارتباط باشند.