نخستین جشنواره ملی عکس نیکوکاری به همت مرکز فرهنگ نیکوکاری خیر ماندگار در نیمه نخست سال 1403 برگزار میشود. این رویداد ملی در دو بخش حرفهای و عکاسی با موبایل برگزار خواهد شد.
به گزارش روابطعمومی خیر ماندگار، شورای سیاستگذاری جشنواره ملی عکس نیکوکاری با حضور سیدعباس میرهاشمی عضو شورای سیاستگذاری شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، داریوش محمدخانی عکاس و مدرس دانشگاه، فاطمه بهبودی عکاس مستند اجتماعی، حجتالاسلام علی ملانوری قائممقام مدیرعامل در دفتر تهران و معاون خير ماندگار، مهدی توسلی مدير مركز فرهنگ نيكوكاري خیر ماندگار و محدثه خانی مسئول رویدادهای نیکوکارانه مرکز فرهنگ نیکوکاری خیر ماندگار روز دوشنبه 29 آبانماه در سالن جلسات خیر ماندگار برگزار شد.
در این نشست چگونگی برگزاری رویداد ملی عکس نیکوکاری، بخشهای آن، نحوه فراخوان و دیگر موضوعات موردبحث و تبادل نظر قرار گرفت.
ملانوری در این نشست با اشاره به اثرگذاری بالای زبان هنر برای انتقال و ترویج فرهنگ خیرخواهی و نیکوکاری در جامعه بیان داشت: عبور از کلیشههای مرسوم در برگزاری جشنوارهها خوب است؛ اما این کار باید با تأمل و تخصص همراه باشد تا کاری ماندگار و اثربخش شود.
وی همچنین در این نشست بر ضرورت پژوهشمحور بودن آثار تولید شده و توجه به اقتصاد کار عکس تأکید کرد.
مهدی توسلی مدير مركز فرهنگ نيكوكاري خیر ماندگار نیز در این نشست به تبیین طرحواره جشنواره ملی عکس نیکوکاری پرداخت و به تشریح اهداف برگزاری این رویداد پرداخت.
گسترش فرهنگ نیکوکاری در بین مردم، ارتباط با نخبگان و عکاسان بهعنوان سفیران نیکوکاری، مستندنگاری در حوزه عکاسی اجتماعی و بررسی آسیبها و ظرفیتهای نیکوکاری در کشور از اهداف این جشنواره است که توسلی به آنها اشاره کرد.
همچنین میرهاشمی، محمدخانی و بهبودی در این نشست به تشریح نکات فنی، تخصصی، استانداردها و ضوابط برگزاری یک جشنواره عکس و نحوه تعامل با عکاسان پرداختند.
توجه ویژه به مجموعه عکس بهجای تک عکس، برگزاری چندین کارگاه عکاسی در تهران و مراکز استانها، دعوت از عکاسان حرفهای برای حضور در جشنواره و برگزاری مستمر جلسات شورای سیاستگذاری از جمله دیگر مباحث مطرح شده در این نشست بود.
پیشازاین نخستین رویداد شعر ملی نیکوکاری به همت مرکز فرهنگ نیکوکاری و مشارکت حوزه هنری با حضور بیش از یک صد شاعر در خردادماه سال 1401 برگزار شده است.
دیدگاه خود را بنویسید