به گزارش روابطعمومی خیر ماندگار، کارگاه مهارتی - کاربردی با موضوع «مهارتهای تخصصی موردنیاز برای مذاکره با حامیان بینالمللی» به همت آکادمی خیر ایران روز شنبه بیست و هفتم آبانماه با تدریس مونا رحمانی، مدرس دانشگاه و پژوهشگر ارتباطات و مدیریت استراتژیک بهصورت حضوری و آنلاین برگزار شد.
رحمانی در این کارگاه نیمروزه ضمن تبیین مفاهیم ارتباطات، گفت: برای ارتباط تعاریف مختلفی مطرح شده است؛ اما بهطورکلی فرایند انتقال پیام از فرستنده به گیرنده بهشرط همسان بودن معانی بین آنها را ارتباط میگویند و مذاکره را چانهزنی برای وصول نتیجه قابلقبول برای طرفین میدانند؛ مذاکره به مفهوم برد دو طرف است.
وی در ادامه به مهارتهای مذاکره اشاره کرد و بیان داشت: مهارتهای مذاکره، مهارتهای نرمی هستند که باعث سازش طرفین میشوند و شامل تواناییهایی مانند برقراری ارتباط مؤثر، استراتژیسازی، ترغیب، برنامهریزی و همکاری هستند. شناخت اینها اولین قدم برای تقویت مهارت مذاکره است.
این مدرس دانشگاه در ادامه افزود: اولین مهارت در مذاکره خودشناسی است که اگر به این مرحله نرسیم بههیچعنوان فعالیتهای صورتگرفته پایدار نخواهد بود، مرحله دوم کسب دانش و شناخت کافی از طرف مقابل از طریق ابزارهای مانند وبسایت، صفحات فضای مجازی، شناخت کامل از فضا و هیئتمدیره و... است.
وی سومین مهارت را شنیدن صدای مشتریان عنوان کرد و بیان داشت: زمانی که شما باملاحظه و استفاده از روش خاصی اطلاعات را منتقل میکنید یا از آنها بازخورد میگیرید، بازدهی بسیار بهتری را مشاهده خواهید کرد.
رحمانی در ادامه به برخی از الزامات، بایدها و نبایدهای مذاکره با سازمانهای بینالملل اشاره کرد و بیان داشت: وقتی با نهادی بینالمللی مذاکره میکنیم، نباید مسائل داخلی کشور را در اختیار طرف مقابل قرار دهیم و باید آشنایی نسبی به اصول اولیه روانشناسی، زبان بدن و اصول سخنوری داشته باشیم.
عموم علاقهمندان برای بهرهمندی از خدمات آکادمی خیر ایران میتوانند به وبگاه ac.kheir.ir مراجعه کرده و یا از طریق شماره 09912069037 با کارشناسان ما در ارتباط باشند.
دیدگاه خود را بنویسید