حضور سید نصرالدین موسوینژاد مدیرعامل مؤسسه کودکان فرشتهاند در نشست سی و هفتم یک چای، یک تجربه شفافیت، احترام و گزارشدهی منظم سه رکن مسئولیتپذیری داوطلبان دانست.
به گزارش روابطعمومی خیر ماندگار، سید نصرالدین موسوینژاد مدیرعامل مؤسسه کودکان فرشتهاند در سی و هفتمین نشست از سلسلهنشستهای “یک چای، یک تجربه” که به همت آکادمی خیر ایران و با حضور جمعی از مدیران و فعالان سمنها و مؤسسات نیکوکاری برگزار شد، از تجارب خود در ایجاد بزرگترین مجموعه نیکوکاری داوطلبانه کشور گفت.
موسوینژاد در این نشست گفت: مؤسسه کودکان فرشتهاند ایده اولیه شکلگیری مؤسسه توسط یک تیم ۵ نفره در سال ۱۳۸۸ و برگزاری جشن نیمه شعبان در بیمارستان بهرامن شکل گرفت و در ادامه تیم ما ۱۵ سال در این بیمارستان با همراهی خیرین و نیکوکاران فعالیتهای مختلف عمرانی، خرید تجهیزات پزشکی جدید و حمایت از بیماران کمتوان را انجام داد.
وی در ادامه با اشاره به همکاری بیش از ۶ هزار داوطلب با مؤسسه کودکان فرشتهاند بیان داشت: در حال حاضر این مؤسسه تنها سه نیروی کارمند دارد و تمامی فعالیتهای آن در استانهای مختلف کشور توسط این ۶ هزار داوطلب که در ۶۴ تیم تخصصی سازماندهی شدهاند در حال پیگیری است.
مدیرعامل مؤسسه کودکان فرشتهاند در بخش دیگری از سخنان خود به نبود قانون برای داوطلبان اشاره کرد و تصریح داشت: در تمام دنیا کار داوطلبی بهعنوان یک اصل برای استخدام در شرکتها شناخته شده است؛ اما متأسفانه ما قانون مشخصی برای این موضوع در کشور نداریم.
وی در ادامه در پاسخ به اینکه یکی از مشکلات مؤسسات نیکوکاری فرهنگ کار داوطلبی و مسئولیتپذیری داوطلبان است شما چه کردهاید در این زمینه گفت: گزارشدهی قبل، در زمان اجرا و پس از اجرا، احترامگذاشتن و سهولت دسترسی داوطلب به مدیرعامل و شفافیت امور سه رکن اساسی در همراهی و مسئولیتپذیری داوطلب در انجام فعالیتهای داوطلبانه است.
گفتنی است سلسلهنشستهای یک چای - یک تجربه در روزهای دوشنبه هر هفته از ساعت ۱۵ الی ۱۶:۳۰ در محل آکادمی خیر ایران برگزار میشود، عموم علاقهمندان میتوانند جهت شرکت در نشستهای آتی آکادمی خیر ایران با شمارههای ۸۶۰۹۶۳۰۴-۰۹۹۱۲۰۶۹۰۳۷ تماس حاصل فرمایند.
دیدگاه خود را بنویسید