چهارمین رویداد استارت‌آپ اجتماعی رویش که با محور سالمندی و با حضور بیش از 70 فعال اجتماعی در دانشگاه علمی کاربردی کهریزک برگزار شد با معرفی گروه‌های برتر به کار خود پایان داد. «تکنوبالش»، «نوآوران کهریزک» و «دا تور» سه تیم برتر این رویداد بودند.

به گزارش روابط‌عمومی خیر ماندگار، آیین اختتامیه چهارمین رویداد استارتاپی اجتماعی رویش چهارم با محور سالمندی که با حضور بیش از 70 فعال اجتماعی به همت آکادمی خیر ایران و دانشگاه علمی کاربردی کهریزک در سالن اجتماعات دانشگاه علمی کاربردی کهریزک برگزار شد، با معرفی و تقدیر از برگزیدگان به کار خود پایان داد.

دکتر حسن احمدی رئیس مرکز علمی‌کاربردی کهریزک در آیین اختتامیه رویداد استارتاپی اجتماعی رویش چهارم  گفت: دانشگاه کهریزک این افتخار را دارد که در سال جاری، برگزارکننده شش رویداد استارتاپی بوده و در تلاش است تا با افزایش زمینه‌های پژوهشی، بر دانش کارکنان و شرکت‌کنندگان بیفزاید و امیدواریم این مسیر با بنیاد خیریه آلاء و سایر مؤسساتی که در این عرصۀ فعالیت دارند، ادامه‌دار و  نتیجه این کارها چه در بخش استارتاپ و چه در حوزه سلامت در سطح جامعه برای قشر سالمند مفید و مؤثر باشد.

احمدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تاریخچه راه‌اندازی دانشگاه علمی‌کاربردی کهریزک و لزوم توجه جدی به مباحث علمی و آموزشی تخصصی در این حوزه بیان داشت: مجموعه کهریزک باتجربه بیش از نیم‌قرن فعالیت تخصصی در حوزه سالمندی و همچنین تنها دانشگاه علمی‌کاربردی تخصصی در حوزه مراقبت از سالمندان دارای بانک اطلاعات جامعی در این حوزه است که می‌تواند به‌عنوان یک منبع عالی برای بخش آموزش و پژوهش و فرهنگ‌سازی در حوزه سالمندان و معلولان مورداستفاده قرار بگیرد.

همچنین حسین نحوی‌نژاد مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک تهران با بیان اینکه امروز همه افرادی که در این رویداد شرکت کرده‌اند به‌نوعی سفیران کهریزک هستند و بخشی از زمان خود را برای کهریزک خواهند گذاشت، گفت: امیدواریم روزبه‌روز، مهارت‌های تخصصی در زمینه سالمندان و همچنین معلولان افزایش پیدا کند. 

قائم‌مقام دانشگاه کهریزک در ادامه به پرورش نیروی انسانی ماهر در این مرکز اشاره کرد و گفت: رشته مراقبت از سالمندان در مقطع کاردانی و کارشناسی، تنها رشته‌ای که به‌صورت اختصاصی و در دو بخش تئوری و عملی در دانشگاه کهریزک تدریس می‌شود و مشابه آن در هیچ یک از دانشگاه‌های کشور وجود ندارد.

نحوی نژاد ارائه خدمات به بیماران مبتلا به اوتیسم را از دیگر افتخارات مؤسسه خیریه کهریزک عنوان کرد و بیان داشت: امید است در آینده نزدیک با بهره‌برداری از مراکز نگهداری روزانه مراقبت از سالمندان، خدمتی دیگر به مجموع خدمات ارزشمند کهریزک افزوده شود.

در ادامه این مراسم دکتر محمد طاهانژاد؛ مدیر آکادمی خیر ایران با قدردانی از برگزارکنندگان این رویداد گفت: ما در آکادمی خیر ایران همت را بر این گذاشتیم تا به سهم خودمان بتوانیم ارتقای وضعیت مهارتی و تخصصی مؤسسات خیریه و سازمان‌های مردم‌نهاد را رقم بزنیم. یکی از مسیرهایی که دراین‌خصوص در نظر گرفتیم رویداد استارتاپی اجتماعی رویش است و امیدواریم با نگاه مثبت شما بتوانیم به این هدف دست پیدا کنیم.

 مدیر آکادمی خیر ایران ادامه داد: همه ما دوست داریم که در دل این رویداد، سه جزء اصلی جامعه یعنی بدنه اجتماعی کشور را در کنار عزیزان نوآور و در نهایت بدنه دانشگاهی ببینیم؛ لذا باهمت وزارت کشور سال آینده سعی‌مان بر این است که در حوزه آموزش یک اتفاق بزرگ را در عرصۀ ملی رقم بزنیم.

حمایت وزارت کشور از ایده‌هایی که به کاهش آسیب‌های اجتماعی منجر شوند

سخنران پایانی این برنامه، دکتر محسن ولیئی؛ معاون مشارکت‌های اجتماعی سازمان امور اجتماعی کشور بود که ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و قدردانی از زحمات آکادمی خیر ایران، آسایشگاه خیریه کهریزک و‌ همه داوران و دست‌اندرکاران رویداد رویش گفت: بنیاد خیریه آلاء در کنار همه کارهای ارزشمندی که انجام می‌دهد، به حوزه آموزش هم توجه دارد. بر همین اساس امسال با همکاری هم برنامه خوب و ارزشمندی را انجام دادیم.

 معاون مشارکت‌های اجتماعی سازمان امور اجتماعی کشور تصریح کرد: یک کارویژه امسال برای سازمان‌های مردم‌نهاد در این عرصه انجام دادیم، بر همین اساس طرحی را در دستور کار داریم تا ایده‌پردازان اجتماعی اگر ایده‌‌ای دارند که موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی و افزایش نشاط و مشارکت اجتماعی در کشور خصوصاً مناطق روستایی و پر آسیب می‌شود، ارائه بدهند و مورد حمایت قرار گیرند.

در ادامه تیم‌های برگزیده این رویداد با نظر داوران معرفی و از آنها تقدیر شد که به ترتیب گروه اول، «تکنو بالش» با طرحی در زمینه ساخت بالش‌ها و تشک‌های ویژه برای جلوگیری از زخم بستر، گروه دوم «نوآوران کهریزک» با طرحی در باره پازل شناختی در مورد بیماران آلزایمر و  گروه سوم «دا تور» با پلتفرم سفر سالمندان، همراه با اکیپ و درنظرگرفتن نیازهای ویژه این عزیزان بود.

همچنین تیم چهارم نیز با عنوان «الو سلام» با طرح اشتغال ویژه دختران و پسرانی که از مؤسسات بهزیستی خارج می‌شدند و برنامه‌ای برای آینده ندارند مورد تقدیر هیئت داوران این رویداد قرار گرفت.

محمدامین صمیمی؛ مدیرعامل شتاب‌دهنده فرهنگی قرآنی شفق، دکتر رضا درمان؛ مدیرعامل مؤسسه ابتکار و نوید توسعه، دکتر اشکان تقی‌پور؛ مدیرعامل مؤسسه خیریه نیک گامان جمشید، مجید فیاضی؛ مدیر مرکز نوآوری آلاء و دکتر سمیرا سنگی؛ روان‌شناس، هیئت داوران این دوره را تشکیل می‌دادند.

همچنین در این رویداد سه‌روزه منتورهایی از جمله کتایون سپهری؛ مدیرعامل شرکت نوآور شتاب‌دهنده منش، امین قشونی؛ مشاور سرمایه‌گذاری شرکت‌های نوپا، مرتضی تسخیری؛ کارآفرین و تسهیلگر حوزه کارآفرینی، کریم نیکو صفت راد؛ مدیرعامل مرکز تسهیلگری کامیار کارن البرز و بنیان‌گذار شتاب‌دهنده روستا تک، کیارش عباس‌زاده؛ کارآفرین، پژوهشگر، مؤلف و مدرس کسب‌و‌کار، سعید زاهدی؛ منتور و مشاور کسب‌و‌کار و امیر عظیمی؛ مدرس حوزه سایت و فضای مجازی حضور داشتند.

بر اساس این گزارش رویداد استارتاپ اجتماعی رویش ۴ به مدت سه روز از چهارشنبه ۲۵ بهمن‌ماه تا جمعه ۲۷ بهمن‌ماه ۱۴۰۲در دانشگاه جامع علمی‌کاربردی آسایشگاه معلولین کهریزک با حضور بیش از 70 فعال اجتماعی و در غالب 8 تیم برگزار شد.