به گزارش واحد ارتباطات و جذب مشارکت‌های خیر ماندگار، دورهمی فعالان حوزه آموزش و مهارت افزایی جهادگران و مجموعه‌های مردمی با هدف تبادل نظر، ایجاد ارتباطات جدید و بررسی چالش‌ها و فرصت‌های موجود در این حوزه؛ شنبه مورخ ۶ مرداد ۱۴۰۳، در محل خانه اندیشه ورزان با حضور اساتید، پژوهشگران، مدیران آموزشی و علاقه‌مندان به موضوعات آموزشی برگزار شد.

در ابتدای جلسه، کریمی به عنوان میزبان، ضمن خوش‌آمدگویی به بیان اهمیت همکاری و همفکری در بهبود کیفیت آموزش اشاره کرد و با بیان اینکه آموزش یک فرآیند پویا و در حال تغییر است، بر لزوم انعطاف‌پذیری و نوآوری در روش‌های تدریس و اهمیت شناخت یکدیگر و هم افزایی تأکید کرد.در ادامه این نشست مهمانان به معرفی مجموعه‌های خود و ارائه‌ی تجربیات و نظرات پرداختند.

سید سجاد شبانکاره مجری برنامه و نماینده مدرسه جهاد در جلسه، به بررسی نوآوری‌های آموزشی پرداخت و گفت: «امروزه فناوری‌های نوین می‌توانند به عنوان ابزاری مؤثر در ارتقاء یادگیری عمل کنند. استفاده از ابزارهایی مانند پلتفرم‌های آنلاین، اپلیکیشن‌های آموزشی و واقعیت مجازی می‌تواند تجربه یادگیری را برای مخاطب جذاب‌تر کند.»
در ادامه، جلالی نماینده سازمان فنی‌وحرفه‌ای کشور، به چالش‌های موجود در نظام آموزشی کشور اشاره کرد و گفت: «یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها، عدم تطابق محتوای آموزشی با نیازهای بازار کار است. ما باید به سمت طراحی برنامه‌های درسی برویم که مهارت‌های لازم برای ورود به بازار کار را به دانش‌آموزان، دانشجویان و همه مخاطبین و علاقه مندان آموزش دهد.»
همچنین محمد طاهانژاد مدیر آکادمی خیر ایران در این رویداد ضمن تشریح طرح ملی ارتقای مهارت و هم‌افزایی ویژه مؤسسات خیریه و سمن‌های سراسر کشور به بیان ویژگی‌های این طرح ملی پرداخت و از ضرورت توجه فعالان موسسات خیریه و سمن‌ها به موضوع ارتقاء مهارت خود گفت.

طاهانژاد در بخش دیگری از سخنان خود توجه‌به شیوه‌های نوین آموزشی، ارتقاء مهارت و هم‌افزایی اعضای مؤسسات خیریه و سمن‌ها، ضرور‌ت‌ ترویج عرصه امورخیر و نیکوکاری و انتقال تجربه میان اعضای این مجموعه‌های مردمی و جهادی را یادآور شد.

همچنین در این رویداد شرکت کنندگان در خصوص موضوعاتی همچون اهمیت آموزش مهارت‌های نرم، ضرورت توجه به نیازهای جهادگران و فعالان اجتماعی، و نقش این هم افزایی در فرآیند یادگیری را مطرح کردند.

در پایان جلسه، شرکت‌کنندگان به جمع‌بندی نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و تصمیماتی برای برگزاری جلسات آینده و همکاری‌های مشترک اتخاذ کردند. 

همچنین پیشنهاد شد که کارگروه‌هایی برای پیگیری موضوعات مطرح شده تشکیل شود تا بتوانند به صورت مستمر بر روی چالش‌ها و فرصت‌های موجود کار کنند.