چهاردهمین جلسۀ شورای سیاستگذاری جشنواره ملی اعطای نشان نیکوکاری با حضور  اعضا برگزار شد. در این نشست مهلت شرکت در جشنواره تمدید و بر لزوم جریان‌سازی اجتماعی تاکید شد.

به گزارش واحد ارتباطات و جذب مشارکت‌های خیر ماندگار و به نقل از سازمان اوقاف و امور خیریه، چهاردهمین جلسۀ شورای سیاستگذاری جشنواره ملی اعطای نشان نیکوکاری با حضور رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و سایر اعضای این شورا که متشکل از  صاحبنظران حوزۀ نیکوکاری، نمایندگان دستگاه‌های دولتیِ مرتبط با امور خیر و  نمایندگانی از تشکل‌های خیریه هستند، برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی؛ رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در چهاردهمین نشست شورای سیاستگذاری جشنواره ملی اعطای نشان نیکوکاری گفت: در زمینه انجام بسیاری از فعالیت‌های خیرخواهانه باید طرحی نو پیشنهاد شود، چه بسا مشاوره دهیم و اتفاق خوبی حاصل شود.
تاکنون 1200 مؤسسه خیریه در جشنواره ثبت نام کرده‌اند
محسن  سعادت، رئیس اداره مؤسسات خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه در ابتدای این  نشست، گزارشی از اقدامات صورت‌گرفته در دبیرخانه جشنواره ارائه کرد و  گفت: تعداد ثبت نام کنندگان در این جشنواره تاکنون هزار و 200 مؤسسه خیریه بوده است. استان‌های خراسان شمالی، خراسان رضوی، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اصفهان، تهران و اردبیل بیشترین ثبت نام کنندگان را داشته‌اند و بوشهر و هرمزگان کمترین تعداد ثبت نام کنندگان را به خود اختصاص داده اند.
همکاری مؤثر سازمان بهزیستی در جشنواره
حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد شرفخانی؛ دبیر جشنواره به همکاری خوب سازمان بهزیستی در ارائه اطلاعات موسسات خیریه اشاره کرد و ضمن تاکید بر برطرف کردن مشکل سایت افزود: باید اطلاعات موسسات خیریه جمع‌آوری شود. بر اساس آمار اکنون ۱۷ هزار مؤسسه خیریه شناخته شده‌اند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی ملانوری؛ مدیر مرکز خیر ماندگار و مسئول دبیرخانۀ اجرایی جشنواره در این نشست گفت: برگزاری این جشنواره  کار ارزشمندی است. علی رغم اینکه اتفاقات غیر قابل پیش‌بینی در سال جاری صدمه زیادی به برگزاری جشنواره وارد کرد، اما مشارکت حداکثری فراهم شده است.
وی عنوان کرد: برآورد ما در مجموعه خیر ماندگار این است که زیر ۱۰ هزار مؤسسه خیریه فعال داریم و در نظر داشتیم با ۳ هزار مؤسسه ارتباط برقرار کنیم. تاکنون بیش از هزار مؤسسه خیریه در جشنواره ثبت نام کرده‌اند و با تمدید مهلت ثبت نام تا ۱۵۰۰ مؤسسه می‌رسد. تمدید مهلت جشنواره باید با کار جمعی صورت پذیرد. به عنوان مثال سفرهای استانی مدیران بسیار تاثیرگذار است.
محسن ولیئی، معاون مشارکت‌های مردمی سازمان امور اجتماعی کشور و دبیر شورای سیاستگذاری جشنواره گفت: آمار خوبی در جشنواره شرکت کرده‌اند، اگر از نهاد یا استانی کمتر ثبت نام صورت گرفته، به دلیل تعداد کم خیریه‌ها در آن استان بوده است. استان اصفهان، دو هزار مؤسسه خیریه و تهران هزار و 200 مؤسسه خیریه دارد. باید ارزیابی مؤسسات به موقع انجام شود.
در  پایان این نشست مقرر شد، مدیران اجرایی جشنواره در استان‌هایی که کمتر ثبت نام صورت گرفته است، حضور پیدا کنند. مهلت برگزاری جشنواره تمدید و نشست‌های تخصصی در این مدت برگزار شود. جریان‌سازی اجتماعی صورت پذیرد و ارزیابی ثبت نام شده‌ها انجام شود. آبان ماه نیز اختتامیه جشنواره برگزار خواهد شد.