طرح ملی ارتقای مهارت و هم‌افزایی ویژه مؤسسات خیریه و سازمان‌های مردم‌نهاد کشور با برگزاری نخستین کارگاه‌های استانی طرح در شهر قم آغاز به کار کرد. در این طرح که به مدت یک سال برگزار می‌شود تیم آکادمی خیر ایران با حضور در 31 استان کشور کارگاه‌های حضوری را برگزار می‌کند.

به گزارش واحد ارتباطات و جذب مشارکت‌های خیر ماندگار، نخستین کارگاه استانی طرح ملی ارتقای مهارت و هم‌افزایی ویژه مؤسسات خیریه و سازمان‌های مردم‌نهاد کشور در شهر قم روز چهارشنبه 9 آبان‌ماه، به همت آکادمی خیر ایران و با همراهی اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم و مؤسسه خیریه توان‌یابان رعد فاطمیه قم،برگزار شد.محمد طاهانژاد مدیر آکادمی خیر ایران در آیین افتتاحیه این طرح در ارتباط با اهداف طرح ملی ارتقای مهارت و هم‌افزایی مؤسسات خیریه و سمن‌های کشور توضیحاتی را ارائه و در خصوص فعالیت‌های بنیاد خیریه راهبری آلاء و مرکز خیر ماندگار مطالبی را مطرح کرد.
همچنین در این آیین کلیپی از فعالیت‌های شبکه ملی نیکوکاری و مؤسسات خیریه به نمایش در آمد.
در ادامه نخستین کارگاه استانی این طرح ملی با موضوع راهبری نیروهای داوطلب ویژه مؤسسات خیریه و سمن‌ها و با تدریس محمد کمالی روستا برگزار شد.
کمالی در این کارگاه با اشاره به مزایای حضور افراد داوطلب در مؤسسات خیریه گفت: کمک‌گرفتن از داوطلبان نه‌تنها صرفه‌جویی در هزینه‌هاست بلکه این افراد مهارت و توانایی قابل‌توجهی را وارد سازمان می‌کنند و به دیگران انگیزه می‎‌دهند.
گفتنی است متعاقباً به شرکت‌کنندگان در این رویداد، گواهی حضور به همراه دسترسی یک الی دو‌ماهه به سیستم آموزش آفلاین طرح ملی داده خواهد شد.
طرح ملی ارتقای مهارت و هم‌افزایی ویژه مؤسسات خیریه و سمن‌های کشور در یک بازه زمانی یک‌ساله برگزار می‌شود که طی آن تیم اجرایی آکادمی خیر ایران و اساتید خبره و متخصص باهدف بالابردن سطح دانش و مهارت مدیران و اعضای مؤسسات خیریه و سمن‌های کشور به 31 استان کشور سفر کرده و کارگاه‌های حضوری این طرح را برگزار می‌کنند.
طرح ملی ارتقای مهارت و هم‌افزایی ویژه مؤسسات خیریه و سازمان‌های مردم‌نهاد کشور به همت بنیاد خیریه راهبری آلاء، مرکز خیر ماندگار، آکادمی خیر ایران، سازمان امور اجتماعی کشور معاونت مشارکت‌های اجتماعی، مؤسسه خیریه ابتکار و توسعه نوید و شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه، برگزار می‌شود.