سومین برنامه طرح ملی ارتقای مهارت و همافزایی مؤسسات خیریه و سازمانهای مردمنهاد به میزبانی اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان و استقبال گسترده تشکلهای مردمنهاد استان برگزار شد.
به گزارش واحد ارتباطات و جذب مشارکتهای خیر ماندگار، سومین برنامه طرح ملی ارتقای مهارت و همافزایی مؤسسات خیریه و سازمانهای مردمنهاد به میزبانی اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان و استقبال گسترده تشکلهای مردمنهاد استان روز چهارشنبه 30 آبانماه در سالن اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان برگزار شد.
در این رویداد، کارگاه آموزشی «مباحث و قوانین حقوقی و مالیاتی» با تدریس فرید رضازاده، برگزار و دسترسی شرکتکنندگان در رویداد به سامانه آموزشی آکادمی خیر ایران به مدت سه ماه باز شد.
فرید رضازاده در این کارگاه آموزشی به توضیح کلیات و مقدمات مربوط به مالیات پرداخت و در ادامه ارکان مالیاتی و سیاست مالیاتی را به طور کامل شرح داد.
رضازاده در خصوص ماده ۱۳۹ قانون مالیات مستقیم گفت: کمکها و هدایای دریافتی نقدی و غیرنقدی مؤسسات خیریه و عامالمنفعه که به ثبت رسیدهاند، مشروط بر آن که بهموجب اساسنامه آنها صرف امور مذکور در بند (ح) این ماده شود و سازمان امور مالیاتی کشور بر درآمد و هزینه آنها نظارت کند، از پرداخت مالیات معاف است.
وی افزود: طبق ماده ۱۴، نظارت بر پیشنیازهای جمعآوری کمک، ناظر باید بر نظارتهای خود اطمینان حاصل کند که مؤسسه پیش از اقدام به جمعآوری و صرف کمکهای نقدی و غیرنقدی پیشنیازهای عملیاتی را انجام داده باشند.
محمد طاهانژاد مدیر آکادمی خیر ایران نیز در آیین افتتاحیه این رویداد ضمن معرفی اجمالی بنیاد خیریه راهبری آلاء، خیر ماندگار و آکادمی خیر ایران به تشریح اهداف و شیوه اجرای طرح ملی ارتقای مهارت و همافزایی مؤسسات خیریه و سمنهای کشور پرداخت.
طرح ملی ارتقای مهارت و همافزایی مؤسسات خیریه و سازمانهای مردمنهاد کشور باهدف افزایش سطح دانش و مهارت مدیران و اعضای مؤسسات خیریه و سازمانهای مردمنهاد کشور، باهمت آکادمی خیر ایران و همکاری معاونت مشارکتهای اجتماعی سازمان امور اجتماعی کشور، مؤسسه خیریه ابتکار و توسعه نوید و شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه در حال برگزاری است.
دیدگاه خود را بنویسید