به گزارش روابط عمومی خیر ماندگار، به مناسبت هفته تشکل‌ها و مشارکت اجتماعی و با شعار "تشکل خلاق، شهر پویا" رویداد "تجربه‌های موفق تشکل‌های اجتماعی شهر تهران" پنجشنبه ۱۹ مرداد ماه با حضور  بیش از 120 مؤسسه خیریه و سازمان مردم‌نهاد به میزبانی ستاد سمن‌های شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد.
سید احمد علوی رئیس ستاد سمن‌های شهر تهران با اشاره به زیرساخت‌های ایجاد شده در ستاد توان‌افزایی و حمایت از فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد شهر تهران گفت: وظیفه اصلی ما در ستاد تسهیلگری، تنظیم‌گری، و حمایت‌گری از ظرفیت و مشارکت مردمی است .
علوی افزود: بر همین اساس ما از یک طرف با برگزاری نشست‌های متفاوت با نهادهای حاکمیتی برای انتقال چالش‌ها و دغدغه‌های سمن‌ها و بررسی راه‌کارهای مرتفع کردن آن‌ها تلاش می‌کنیم و از طرفی دیگر با فراهم‌آوردن شرایط گردهمایی سمن‌ها در قالب جلساتی مانند این و یا جلسات هفتگی «یک چای، یک تجربه» پای درد دل و خواسته‌های مؤسسات می‌نشینیم.
وی با تاکید بر اینکه امروز اداره شهر بدون نوآوری، خلاقیت و استفاده از تجربه های خلاقانه و پویای تشکل‌ها غیر ممکن است، افزود: ما هر ساله روز ملی تشکل‌ها را در ۲۲ مردادماه برگزار می کنیم اما امسال تصمیم بر این شد که یک هفته را به این روز اختصاص دهیم.
در ادامه این رویداد برخی از تشکل‌های مردمی به اشتراک گذاری تجربه‌ها و ایده‌های موفق خود در خصوص مباحثی همچون هویت و ساختار سازمانی، جذب منابع مالی، داوطلبان و بهبود خدمات رفاهی پرداختند.
محمد طاها‌نژاد مدیر آکادمی خیر ایران به نمایندگی از بنیاد خیریه راهبری آلاء و خیر ماندگار نیز در این رویداد به تبیین مواضع و اهداف این بنیاد پرداخت و گفت: بنیاد خیریه راهبری آلاء باهدف انجام کارهای خیر اولویت‌دار بر زمین‌مانده فعالیت خود را آغاز و پس از نیازسنجی‌های مختلف در سطح کشور و نسبت به ایجاد و راه‌اندازی 7 مرکز برای برطرف‌کردن نیازهای جامعه گام برداشت.
وی در ادامه افزود: بنیاد آلاء در ادامه فعالیت‌های خود در حوزه تصدی‌گری نیاز اصلی حوزه خیر و نیکوکاری کشور را تولید و نشر دانش دانست و در این راستا مرکز خیر ماندگار را در راستای پیش برد این هدف ایجاد کرد.
طاهانژاد تصریح کرد: خیر ماندگار امروز از پیش‌گامان و صاحب‌نظران این عرصه است که با مطالعات میدانی در سراسر کشور نسبت به آمایش سراسری امر خیر، تولید علم کاربردی در قالب کتب تخصصی و کارگاه‌های آموزشی، تولید محصولات فرهنگی با محوریت امر خیر و ارزیابی بیش از 1700 مؤسسه خیریه در سراسر کشور تجارب موفقی را کسب کرده است.
در پایان این همایش به دلیل فعالیت‌های هدف‌مند و موفق بنیاد خیریه راهبری آلاء از این بنیاد تقدیر و تشکر به عمل آمد.