دومین جلسه از دوره آموزشی «چابک‌سازی در سازمان‌های مردم‌نهاد و مؤسسات خیریه» روز دوشنبه ۸ بهمن‌ماه با حضور مدیران و اعضای خیریه‌ها و سمن‌ها برگزار شد.

به گزارش واحد ارتباطات و جذب مشارکت‌های خیر ماندگار، دومین جلسه از دوره آموزشی «چابک‌سازی در سازمان‌های مردم‌نهاد و مؤسسات خیریه» روز دوشنبه ۸ بهمن‌ماه با حضور مدیران و اعضای خیریه‌ها و سمن‌ها برگزار شد.این کارگاه آموزشی به مدت سه ساعت به‌صورت حضوری و آنلاین، با تدریس محسن قلی‌زاده کیسمی، مشاور و مدرس مدیریت استراتژیک، به اجرا درآمد.
در این جلسه، قلی‌زاده چابک‌سازی را توانایی سازمان در سازگاری با تغییرات محیطی تعریف کرد و گفت: «چابک‌سازی از طریق بهبود فرایندها، اصلاح ساختارها، تغییر فرهنگ سازمانی و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین امکان‌پذیر می‌شود.» .
وی همچنین تأکید کرد که دیجیتالی‌شدن، عاملی مهم در چابک‌سازی سازمان‌های مردم‌نهاد است و به بهبود عملکرد و تسریع روندهای اجرایی کمک می‌کند.
در این کارگاه، شرکت‌کنندگان با مراحل مختلف چابک‌سازی از جمله ارزیابی وضعیت فعلی سازمان، تعریف چشم‌انداز چابکی و پایش و بهبود مستمر آشنا شدند.
قلی‌زاده تأکید کرد که سازمان‌های مردم‌نهاد برای دستیابی به چابکی، باید ابتدا فرهنگ سازمانی خود را به سمت یادگیری مستمر و انعطاف‌پذیری تغییر دهند. همچنین، تیم‌های کاری خودگردان به‌عنوان یکی از راهکارهای اصلی در افزایش سرعت و کیفیت تصمیم‌گیری مطرح شدند.
کارگاه‌های آموزشی آکادمی خیر ایران، ویژه سازمان‌های مردم‌نهاد و خیریه‌های کشور، هر هفته دوشنبه‌ها از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۷:۳۰ به‌صورت حضوری و آنلاین برگزار می‌شود. علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های ۰۲۱۸۶۰۹۶۳۰۴ و ۰۹۹۱۲۰۶۹۰۳۷ تماس بگیرند.