به گزارش واحد ارتباطات و جذب مشارکت‌های خیر ماندگار، بابک خواجه‌پاشا، نویسنده، کارگردان و داور بخش نیکوکاری جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، در گفت‌وگو با پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران با اشاره به اهمیت ترویج نیکوکاری در سینما، از نقش فیلم‌های امسال در انعکاس این ارزش انسانی سخن گفت. 

وی تأکید کرد که فیلم‌هایی که بدون شعارزدگی به مضامین خیرخواهانه پرداخته‌اند، در داوری مورد توجه قرار گرفته‌اند.

بابک خواجه‌پاشا، داور بخش نیکوکاری جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، با اشاره به جایگاه نیکوکاری در سینما، اظهار داشت که فیلم‌ها می‌توانند تأثیر عمیقی بر رفتار اجتماعی داشته باشند. وی گفت: «هر کنشی که به بهبود زندگی انسان‌ها و محیط زیست کمک کند، یک عمل نیکوکارانه است. در داوری این بخش تلاش کردیم ببینیم که فیلم‌ها تا چه اندازه توانسته‌اند نیکوکاری را بدون شعارزدگی در روایت خود بگنجانند.»به گفته خواجه‌پاشا، امسال جشنواره شاهد آثاری بوده که به‌خوبی مفهوم نیکوکاری را به تصویر کشیده‌اند. او تأکید کرد: «هنگامی که عنصر نیکوکاری در جامعه پررنگ‌تر شود، محیطی زیباتر و انسانی‌تر خواهیم داشت. خوشبختانه فیلم‌های امسال این پیام را به شکل تأثیرگذاری منتقل کرده‌اند.»
این کارگردان درباره حضورش در داوری این بخش گفت: «وقتی دوستان مرکز فرهنگ نیکوکاری با من تماس گرفتند، بسیار خوشحال شدم و بلافاصله پذیرفتم، زیرا احساس کردم که این جایزه جای خالی خود را در بخش‌های سینمایی داشته است.»
گفتنی است مرکز فرهنگ نیکوکاریِ خیر ماندگار (وابسته به بنیاد خیریه راهبری آلاء)، با هدف ترویج فرهنگ نیکوکاری و تشویق سینماگران به پرداختن به مضامین خیرخواهانه، برای دومین سال متوالی جایزه ویژه نیکوکاری را در بخش «تجلی اراده ملی» جشنواره بین‌المللی فیلم فجر اهدا می‌کند.