پنجمین شماره دو فصلنامه «پژوهشنامه مطالعات وقف و امور خیریه»، تنها نشریه علمی-پژوهشی دارای مجوز وزارت علوم در این زمینه، با همت پژوهشکده خیر ماندگار و همکاری دانشگاه اصفهان منتشر شد. این شماره نیز پذیرای مقالات پژوهشی در حوزه‌های اقتصادی، تاریخی، حقوقی و فرهنگیِ وقف و نیکوکاری است.

به گزارش واحد ارتباطات و جذب مشارکت‌های خیرماندگار، پنجمین شماره دو فصلنامه تخصصی «پژوهشنامه مطالعات وقف و امور خیریه»، به عنوان تنها مجله علمی-پژوهشی دارای مجوز وزارت علوم در این حوزه، روانه بازار پژوهش شد.این شماره از پژوهشنامه با انتشار جدیدترین یافته‌های پژوهشی در حوزه وقف و امور خیریه، به بررسی چالش‌های این عرصه با چهار رویکرد اصلی پرداخته است: مطالعات اقتصادی و مدیریتی امور خیر، پژوهش‌های تاریخی و تمدنی نیکوکاری، تحلیل‌های دینی و حقوقی نهاد وقف، و واکاوی‌های فرهنگی و اجتماعی در حوزه خیریه.
مقالات این شماره که همگی از فرآیند داوری علمی گذرانده شده‌اند، در معتبرترین پایگاه‌های علمی کشور از جمله سیویلیکا، نورمگز و گوگل اسکولار نمایه شده‌اند. این پژوهشنامه با تکیه بر معیارهای سخت‌گیرانه علمی شامل نوآوری، جامعیت و کاربردی بودن، به دنبال ارائه راهکارهای عملی برای مسائل پیش‌روی نهاد وقف و امور خیریه در کشور است.
این پژوهشنامه با رویکرد مسئله‌یابی و حل چالش‌های حوزه وقف، به دنبال ارائه راهکارهای عملی با رعایت معیارهای نوآوری، جامعیت و کاربردی بودن است.
پژوهشکده خیر ماندگار از سال ۱۳۹۵ با همکاری دانشگاه اصفهان، پیشگام در تولید محتوای علمی این حوزه بوده و با مراکز دانشگاهی و خیریه‌های سراسر کشور تعامل دارد.
برای مطالعه مقالات و ارسال پژوهش‌ها به نشانی https://ecs.ui.ac.ir  مراجعه کنید.