به گزارش روابط‌عمومی خیر ماندگار، کارگاه‌های آموزشی آکادمی خیر ایران در خردادماه با عناوین «برندسازی برای تغییر»، «کاربرد هوش هیجانی و تفکر نقاد در مدیریت و رهبری در مؤسسات خیریه و سمن‌ها»، «کارآفرینی اجتماعی از نگاه مؤسسات خیریه و سمن‌ها» و «بازرس قانونی ویژه مؤسسات خیریه و سمن‌ها» با استقبال بیش از  200 نفر از مدیران و کارکنان مؤسسات خیریه و نیکوکاری سراسر کشور به‌صورت حضوری و آنلاین در مدت چهار روز از 28 تا 31 در محل سالن جلسات خیر ماندگار برگزار شد.

مرتضی تسخیری تسهیلگر کارگاه «برندسازی برای تغییر» در این کارگاه که روز یکشنبه 28 خردادماه برگزار شد، با اشاره به لزوم برندسازی و راه‌های بهبود و ارتقای برند سازمان اظهار کرد: شکل‌گرفتن این مسئله در ذهنیت مخاطبان و ارکان یک مجموعه امری تدریجی است و تنها موقعی امکان‌پذیر است که مجموعه در تمام زمینه‌ها به تعاریف، اهداف و حرف‌هایی که می‌زند پایبند باشد و قول‌هایی که می‌دهد با آنچه انجام می‌دهد سازگاری داشته باشد.

 بر اساس این گزارش دومین کارگاه خردادماه آکادمی خیر ایران با عنوان «کاربرد هوش هیجانی و تفکر نقاد در مدیریت و رهبری در مؤسسات خیریه و سمن‌ها» در روز دوشنبه 29 خرداد برگزار و کیارش عباس‌زاده در این کارگاه با اشاره به بخش‌های اساسی هوش هیجانی به تبیین راه‌های تقویت این مهارت در زندگی فردی و تعامل با دیگران پرداخت و افزایش خودآگاهی را جزء اصلی‌ترین راه‌های افزایش هوش هیجانی بیان کرد.

عباس‌زاده در ادامه با اشاره به اینکه تفکر نقاد مجموعه‌ای از نگرش‌ها و مهارت‌هاست که برای تحلیل و فهم استدلال‌ها به کار می‌آید افزود: برای هر موضوع و مسئله‌ای باید با مقیاس متناسب با خود آن به تحلیل مسائل پرداخت شاخص‌های کلی صرفاً برای نشان‌دادن کلیات کاربرد دارد و در تحلیل‌های اساسی نتیجه‌بخش نخواهد بود.

همچنین سارا داریان در کارگاه «کارآفرینی اجتماعی از نگاه مؤسسات خیریه و سمن‌ها» که در سه‌شنبه 30 خرداد برگزار شد، ضمن تبیین مفاهیم کارآفرینی اجتماعی در سازمان‌های مردم‌نهاد و مؤسسات خیریه به چگونگی پیوند ارزش‌آفرینی اجتماعی و خلق ارزش مشترک پرداخت.

این مدرس و مشاور کارآفرینی در ادامه با اشاره به نقش سازمان‌های مردم‌نهاد و مؤسسات خیریه در موضوع کارآفرینی اظهار کرد: در نوآوری اجتماعی سازمان‌ها به‌ویژه خیریه‌ها و مؤسسات مردم‌نهاد، ارتباطات و شبکه‌سازی بسیار مهم و ضروری است. پیش‌ازاین افراد دنبال سود اقتصادی بودند تا نوآوری، اما امروزه با ارتقای فرهنگ جامعه، به کارآفرینی اجتماعی رو آورده‌اند که در این میان نقش مؤسسات خیریه باهدف رهبری نوآوری اجتماعی و کارآفرینی اجتماعی بسیار قابل‌توجه است.

«بازرس قانونی در مؤسسات خیریه و سمن‌ها» عنوان آخرین کارگاه خردادماه آکادمی خیر ایران بود که با حضور رضا درمان در محل سالن جلسات مرکز خیر ماندگار برگزار شد.

درمان در این کارگاه با اشاره به وظیفه سنگین بازرس قانونی اذعان کرد: هیچ تفاوتی بین بازرس قانونی در سازمان‌های دولتی، غیرانتفاعی و خیریه‌ها وجود ندارد و تنها شخصی که در چارچوب حاکمیت شرکتی مسئولیت کیفری دارد، بازرس قانونی است.

این دوره کارگاه‌های آموزشی آکادمی خیر ایران با استقبال بیش از 200 نفر از مدیران و کارشناسان مؤسسات خیریه و سمن‌ها به‌صورت حضوری و آنلاین برگزار شد.