به گزارش روابط‌عمومی خیر ماندگار، شانزدهمین نشست «یک چای، یک تجربه» دوشنبه 19 تیرماه در محل ستاد مهارت‌افزایی سمن‌ها با حضور مدیران و کارکنان مؤسسات خیریه به‌صورت حضوری و آنلاین برگزار شد.

خانم میناسیان مدیرعامل مؤسسه آموزشی نیکوکاری رعد که به‌عنوان مهمان ویژه این نشست با اشاره به دغدغه همیشگی خود در برخورد با افراد دارای معلولیت پذیرفتن مسئولیت در این مؤسسه را در راستای همین موضوع دانست و افزود: از ابتدا و خصوصاً پس از ورود به این حوزه با این دید با این افراد مواجه می‌شوم که به‌عنوان یک شهروند چگونه می‌توانم به آنها کمک کنم. 

در این مدت بیش از یک سال که مدیریت مؤسسه رعد به من واگذار شده است هیچ‌چیز برای من شیرین‌تر از این نیست که مشاهده کنم فرد دارای معلولیت از گوشه انزوای بعضاً چند ساله بیرون‌آمده و مثل یک فرد عادی می‌تواند مشکلات خود را حل کند و روابط اجتماعی خود را بازسازی کند.

میناسیان با اشاره به فعالیت‌ها و اهداف مجتمع رعد گفت: مؤسسه آموزشی نیکوکاری رعد 39 سال پیش باهدف توانمندسازی منجر به ایجاد اشتغال افراد دارای معلولیت جسمی حرکتی آغاز به کارکرده است و امروز با ایجاد بخش‌های تخصصی آموزش، توان‌بخشی، مددکاری، روان‌شناسی و اشتغال در راستای رسیدن به این اهداف قدم بر می‌دارد. ما با کمک خداوند موفق شدیم اولین دانشگاه مناسب‌سازی شده جهت بهره‌برداری افراد دارای معلولیت را با عنوان مرکز آموزش علمی - کاربردی رعد راه‌اندازی کنیم که این دانشگاه به‌صورت حضوری و آنلاین دانشجویان معلول را در سراسر کشور آموزش می‌دهد.
آموزش‌ها در مؤسسه رعد در دودسته آموزش‌های نظری و آموزش‌های فنی و مهارتی در حال اجراست که هر فرد باتوجه‌به میزان توانایی، علاقه فردی و مشاوره‌های صورت‌گرفته تحت آموزش قرار می‌گیرد و در پایان باتوجه‌به این موارد جهت اشتغال به کار حمایت می‌شود.
وی اصلاح نگاه جامعه، مناسب‌سازی فضاهای شهری جهت سهولت دسترسی و تخصیص سامانه حمل‌ونقل ویژه افراد دارای معلولیت را از مهم‌ترین چالش‌ها و مطالبات این افراد دانست.
با برنامه‌ریزی‌های انجام‌گرفته در آکادمی خیر ایران، سلسله‌نشست‌های «یک چای، یک تجربه» در تابستان 1402 هر هفته دوشنبه با همراهی مؤسسات خیریه برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان به حضور در این نشست‌ها می‌توانند با شماره‌های 09912069037-86090304 تماس حاصل نمایند و یا به وب‌سایت  ac.kheir.ir مراجعه کنند.