به گزارش روابط عمومی خیر ماندگار، زهرا سادات نیری مدیرعامل مؤسسه عترت فاطمی مهمان آکادمی خیر ایران در بیست و یکمین نشست «یک چای، یک تجربه» آکادمی خیر ایران در محل ستاد مهارتافزایی سمنهای شورای اسلامی شهر تهران بود.
نیری با اشاره به حوزه فعالیت این مؤسسه و تمرکز مؤسسین بر خدمترسانی به سادات کمبضاعت گفت: مؤسسین در ابتدای پایهگذاری بنای خدمات را بر تکریم سادات کمبضاعت در تمام حوزههای ممکن گذاشته بودند و برای تأمین هزینههای مالی نیز هدفمندکردن وجوهات شرعی خمس و علیالخصوص بخشی از آن که با نام سهم سادات ویژة ایشان خواهد بود را مدنظر داشتهاند. هدف دیگر بانیان شبکهسازی سادات در سراسر دنیا بوده است تا بتوان از طریق این امر و با تکیه توان خود این افراد و حمایتهای مالی و معنوی خودشان در قالب کمکهای حمایتی، فرهنگی، توانمندسازی و اشتغال، ایشان را به کار گرفت.
وی در ادامه با اشاره به لزوم هماهنگی بین مؤسسات خیریه با همدیگر وبا دستگاههای حاکمیتی حامی نیازمندان گفت: اولین تفاهمنامه ما با کمیته امداد امام خمینی (ره) بود که ما در طرح اکرام 5000 کودک از خانوادههای سادات را تحت پوشش گرفتهایم و با سایر مؤسسات خیریه نیز تفاهمنامههایی جهت ارائه خدمات متقابل، همپوشانی خدمات و پرهیز از موازیکاری منعقد شده است؛ اما وجود عناصر عدیده مولّد فقر از جمله مسائل فرهنگی، عزتنفس، کمبود امید در خانوادههای کمبضاعت در کنار برخی از سیاستهای اقتصادی امکان به صفر رساندن فقر در جامعه را نمیدهد.
مدیرعامل مؤسسه خیریه عترت فاطمی نبود انجمن صنفی مؤسسات خیریه در پیگیری مسائل و مشکلات و همچنین عدم ثبات مدیران در سطح کلان کشوری جهت تصمیمگیری درست را از اصلیترین چالشهای فعالین امر خیر در ایران دانست.
سلسلهنشستهای «یک چای، یک تجربه» در تابستان 1402 هر هفته دوشنبه با همراهی مؤسسات خیریه و در محل ستاد توانمندسازی سمنها برگزار خواهد شد. علاقهمندان به حضور در این نشستها میتوانند با شمارههای 09912069037-86090304 تماس حاصل نمایند و یا به وبسایت ac.kheir.ir مراجعه کنند.
دیدگاه خود را بنویسید