داودی در کارگاه «مدیریت تغییر در مؤسسات خیریه و سمنها» با اشاره به نقلقولی از پیتر دراکر که میگوید: "ثبات، آگاهی را از بین میبرد"، گفت: سازمانهایی که به دنبال حفظ وضعیت فعلی هستند و تغییر را نادیده میگیرند، در نهایت دچار رکود میشوند و فرصتهای رشد را از دست میدهند.
مهدیه نصیری، تسهیلگر اجتماعی و داور بخش نیکوکاری جشنواره فیلم فجر، در گفتگویی در حاشیه جشنواره، مفهوم نیکوکاری در سینما را تعریف کرد و معیارهای انتخاب بهترین فیلم نیکوکارانه را تشریح نمود.
مهدی توسلی، مدیر مرکز فرهنگ نیکوکاری خیر ماندگار و داور بخش نیکوکاری چهلوسومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، امیدبخش بودن و الهامبخش بودن فیلم را به عنوان ملاکهای اصلی انتخاب بهترین فیلم از نگاه نیکوکاری برشمرد.
اشکان تقیپور، داور بخش نیکوکاری چهل و سومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، کنشگری اجتماعی را مهمترین معیار انتخاب فیلمهای نیکوکارانه دانست. به گفته وی، فیلمی که بتواند انگیزه کنشگری اجتماعی را به تصویر بکشد، شایسته تقدیر است.
ساره رشیدی، بازیگر سینما و داور بخش نیکوکاری چهلوسومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، در حاشیه این جشنواره، معیار داوری آثار از منظر نیکوکاری را ترویج حس کمک به انسانها فارغ از هر دین، مذهب، نژاد و موقعیت جغرافیایی دانست.
بابک خواجهپاشا، نویسنده، کارگردان و داور بخش نیکوکاری جشنواره بینالمللی فیلم فجر، با اشاره به اهمیت ترویج نیکوکاری در سینما، از نقش فیلمهای امسال در انعکاس این ارزش انسانی سخن گفت.
سومین جلسه از دوره آموزشی «چابکسازی در سازمانهای مردمنهاد و مؤسسات خیریه» با حضور مدیران و فعالان این حوزه برگزار شد. در این جلسه، بر اهمیت تعیین تأثیر اجتماعی، انعطافپذیری در برابر تغییرات محیطی و بهکارگیری فناوریهای نوین برای ارتقای عملکرد سازمانها تأکید شد.
حسین فرزیننیا در نشست هشتاد و هفتمین "یک چای، یک تجربه" تلاشها و تجربیات خود را در مسیر تأسیس و توسعه یک مؤسسه آموزشی و پرورشی منحصربهفرد به اشتراک گذاشت.
آیین تقدیر و تشکر از دستاندرکاران نخستین جشنواره ملی عکس نیکوکاری با حضور اساتید، هنرمندان و فعالان حوزه نیکوکاری برگزار شد. در این مراسم، ضمن مرور دستاوردهای جشنواره، از نقش کلیدی هنر عکاسی در ترویج فرهنگ نیکوکاری سخن گفته شد و بر تداوم چنین رویدادهایی تأکید گردید.